zaterdag 4 juli 2009

Hoe zo? ONLINE UITZENDBUREAU!

Franck waar ben je aan begonnen werd laatst tegen mij gezegd. Jij wilt je afzetten, tegen de reguliere uitzendbureaus. Ja zeg ik en sterker nog ik ben er al aan begonnen. Heb je Uitzendplaats.nl, het eerste online uitzendbureau van Nederland nog niet gezien? Tijdens mijn studie Personeel, Management en Organisatie wat overigens niet veel voorstelde ben ik begonnen met een Studenten Uitzendbureau op te zetten. Maar ondanks dat Opti-flex goed draait zijn er al duizenden uitzendbureaus in Nederland. Allemaal op de hoek van de straat mooi centraal op dure locaties met allemaal intercedentes rijdend in hun eigen uitzendbureau auto. Al deze uitzendbureaus hebben elk jaar weer een enorme kostenpost op hun balans en berekenen dan ook een enorme opslag over het bruto uurloon van de medewerker die ze uitzenden.

Laat ik wel duidelijk zijn, uitzendbureaus hebben een hele nuttige taak op de arbeidsmarkt, ze helpen werkzoekenden aan werk. Vaak gaan ze van tijdelijk naar vast werk. Dit is belangrijk zeker in de huidige tijd, waar de werkloosheid maar toeneemt. Maar waarom we een online uitzendbureau heb opgezet is omdat de huidige uitzendbureaus niet reageren op hun aanbod. Wanneer ik mij zou inschrijven bij een plaatselijk uitzendbureau dan ben ik alleen interessant wanneer ze werk voor mij zouden hebben, zeg maar een openstaande vacature. Gelukkig zijn er ook grote uitzendbureaus, al hebben zij het ook moeilijk want het aantal vacatures neemt enorm af. Dus net zoals een fietsenmaker zijn aanbod aan fietsen in de etalage zet, moet een uitzendbureau naar mijn idee de werkzoekenden gaan voorstellen en niet alleen maar reageren op de vraag aan vacatures van bedrijven. Dit is de reden dat wanneer jij op zoek bent naar werk je je eenvoudig online kunt inschrijven op Uitzendplaats.nl en vervolgens brengen wij jou rechtstreeks onder de aandacht bij potentiele werkgevers. Daarnaast gaat bemiddeling via Internet natuurlijk veel sneller en directer voor zowel onze opdrachtgevers als de werkzoekenden.

Natuurlijk is Uitzendplaats.nl nog maar net begonnen en zijn we continue bezig om onze dienst en de website Uitzendplaats.nl te verbeteren. Maar de essentie is dat wij transparant willen zijn, onze opdrachtgevers en werkzoekenden moeten elkaar zo eenvoudig mogelijk kunnen vinden zodat ze met elkaar in contact kunnen komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor je reactie.

Franck Antonides | Uitzendplaats.nl