zaterdag 4 juli 2009

Eerste bericht op uitzendbureau blog.

Vandaag schrijf ik mijn eerste stukje op dit pas geopende blog van Uitzendplaats.nl online uitzendbureau. Dit allemaal door het lezen van het boek van Jeff Jarvis (wat zou google doen) en zijn blog www.buzzmachine.com. Het is even wennen want ik ben geen schrijver, ik ben een ondernemer zonder interesse in het vakgebied van journalist. De afgelopen afgelopen weken heb ik veel blogs bekeken en heb hele goede, leuke en interessante blogs gezien. Ik ben onder de indruk van de communicatiekracht en de mogelijkheden van een blog. Ik ben alleen geen blogs over het onderwerp payroll en uitzendbureau tegengekomen. Ondanks dat ik geen journalist ben weet ik veel over deze twee onderwerpen (payroll / uitzendbureau). Ook wil ik mijn kennis hierin nog verder uitbreiden en heb ik dan ook twee bloggen geopend namelijk 1 voor Payrollplaats.nl en 1 voor Uitzendplaats.nl online uitzendbureau. Dit omdat beiden platforms sterk Internet gerelateerd zijn en ik graag nog meer in contact wil komen met mijn klanten en bezoekers. Dit zou mij helpen bij het verbeteren van mijn payrolldiensten en het verbeteren van het eerste online uitzendbureau.

Omdat mijn inziens, maar daar ga ik nog wel meer over schrijven payrolling en een uitzendbureau totaal verschillend is heb ik twee bloggen geopend:

www.payroll-personeel.blogspot.com
www.uitzendbureau.blogspot.com

Deze blogs zullen worden geïntegreerd op:

www.uitzendplaats.nl
www.payrollplaats.nl
Je reactie, vragen of kennis over alles ronddom uitzendbureau en Uitzendplaats.nl hoor / beantwoord ik graag.

2 opmerkingen:

 1. Hallo Franck,

  Goed initiatief, ik zoek me eveneens suf naar blogs, fora en informatieve sites over uitzenden. Recruitment is goed vertegenwoordigd echter het traditionele uitzenden is een andere tak van sport.

  Ik heb net bij blogspot www.raoulvanheese.blogspot.com aangemaakt om mijn 'uitzendei' kwijt te kunnen. Ik werk voor payper (www.payper.nl); het hoofdkantoor voor de zelfstandige uitzendbureau. Wij doen alles in de mid en backoffice waar je als uitzendbureau eigenlijk geen tijd voor hebt.

  Genoeg missiewerk te doen, we keep in touch.

  Groet, Raoul.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Raoul,

  Dank je wel voor je positieve reactie. We hebben inderdaad genoeg missiewerk binnen de uitzendbranche te doen.

  Ik heb je website: www.payper.nl en je blog bekeken. Ziet er goed uit.

  Wellicht kunnen we zodoende van elkaar leren.

  Groeten, Franck

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.

Franck Antonides | Uitzendplaats.nl