maandag 5 oktober 2009

Uitzendplaats.nl scoort in Google.

Zoekoptimalisatie is niet eenvoudig, laat staan om onder het zoekwoord: uitzendbureau bovenaan in Google te komen. Maar omdat het zo belangrijk is om hoog in Google te komen, doen we er alles aan om te zorgen dat werkgevers en werkzoekenden elkaar eenvoudig via Google vinden! Uitzendplaats.nl bespaarde dan ook koste nog moeite om hun zoekpositie te verbeteren.

Het team van Uitzendplaats.nl heeft samen met Redmonkey webmarketing de gehele site geanalyseerd en van a – z geoptimaliseerd. Hierdoor werd Uitzendplaats.nl al snel goed gevonden binnen de zoekmachine Bing.nl (zoekmachine van Yahoo en Microsoft welke overigens steeds vaker word gebruikt). Dat Bing.nl Uitzendplaats.nl weet te waarderen betekend dat de website technische goed in elkaar zit. Alleen daarmee kom je jammer genoeg niet hoog in Google, Google eist een grote populariteit van links verwijzend naar Uitzendplaats.nl. We hebben dan ook al onze vrienden op Internet gevraagd om een link naar ons te plaatsen en al heeft de hele optimalisatie maanden geduurd, we staan nu op de eerste pagina van Google (TOP).

Dit is natuurlijk enorm goed nieuws voor iedereen die vacatures bij ons plaatst en op zoek is naar werk.

Heeft u openstaande vacatures die u niet ingevuld krijgt? Plaats dan uw vacatures ook gratis op Uitzendplaats.nl online uitzendbureau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor je reactie.

Franck Antonides | Uitzendplaats.nl