dinsdag 17 juni 2014

Minimumloon per 1 juli 2014 verhoogd

Het minimum loon stijgt per 1 juli met 0,65%.
 
De brutobedragen van het wettelijk minimumloon en het minimumjeugdloon worden per 1 juli 2014 verhoogd. Hieronder vindt u de nieuwe vastgestelde bedragen.

Het minimum loon stijgt per 1 juli met 0,65% ten opzichte van het minimumloon dat per 1 januari is vastgesteld.
Het bruto wettelijk minimumloon bedraagt vanaf 1 juli:
per maand:          1.495,20
per week:                345,05
per dag:                    69,01

Dit minimumloon geldt voor alle werknemers vanaf 23 jaar tot de AOW-leeftijd bij een volledig dienstverband. Voor werknemers die parttime werken, is het bruto minimumloon evenredig lager.

Minimum jeugdloon
Werknemers jonger dan 23 jaar hebben recht op een vastgesteld percentage van het bruto wettelijk minimum loon.

Percentage per leeftijd is als volgt:
22 jaar: 85%
21 jaar: 72,5%
20 jaar: 61,5%
19 jaar: 52,5%
18 jaar: 45,5%
17 jaar: 39,5%
16 jaar: 34,5%
15 jaar: 30%

Minimum uurloon
Het bruto minimum uurloon hangt af van het aantal uren per week dat geldt voor een volledig dienstverband in uw organisatie. Voor een werknemer van 23 jaar of ouder is het minimum bruto uurloon per 1 juli als volgt:
36-urige werkweek:      9,58 euro
38-urige werkweek:      9,08 euro
40-urige werkweek:      8,63 euro

maandag 16 juni 2014

Multi-posting via InGoedeBanen

Koppeling InGoedeBanen gereed. Nu mogelijk om uw vacatures automatisch te laten doorplaatsen op Uitzendplaats via InGoedeBanen.
 
Multi-posting via InGoedeBanen
Heeft u een groot aantal vacatures beschikbaar? Dan kunt u ervoor kiezen deze vacatures automatisch te laten doorplaatsen op Uitzendplaats (multi-posting). U hoeft dan geen vacatures meer handmatig toe te voegen. Dat scheelt u een hoop tijd! Wanneer u gebruik wilt maken van multi-posting naar Uitzendplaats hoeft u geen account bij ons te hebben. Wij maken gebruik van een API waarmee InGoedeBanen voor u de vacatures op onze website plaatst.

Multi-posting vanuit InGoedeBanen
Met InGoedeBanen.nl kunt u eenvoudig vacatures plaatsen (Multi-posting) en daarnaast eenvoudig zoeken naar CV's (Multi-sourcing). InGoedeBanen.nl plaatst en zoekt op de belangrijkste vacaturebanken, Sociale media en in zoekmachines. InGoedeBanen.nl focust zich voornamelijk op Nederland en België. InGoedeBanen.nl heeft een zeer compleet en fijnmazige aanbod aan koppelingen voor haar klanten. http://www.ingoedebanen.nl.

Neem voor vragen over Multi-posting via InGoedeBanen contact met ons op.

Uitzendplaats groeit

Grens van 5000 vacatures gepasseerd!

Uitzendplaats heeft de afgelopen week de magische grens van 5000 vacatures gepasseerd! We bieden vacatures aan in elke regio en in elke branche. Werkzoekenden kunnen op onze website terecht voor vacatures. Werkgevers kunnen op onze website vacatures plaatsen en kandidaten rechtstreeks benaderen. Deze diensten bieden we gratis aan!

Plaats ook gratis uw vacature op Uitzendplaats en benader direct de juiste kandidaat. Bent u een geschikte kandidaat? Dan kan solliciteren gemakkelijk zonder account.

Payrollplaats en Uitzendplaats doet aan duurzaam ondernemen

Een beter milieu begint bij jezelf.

Ook wij dragen een steentje bij aan het milieu; het dak van het pand van Payrollplaats en Uitzendplaats is nu bedekt met zonnepanelen. De panelen zijn keurig om het dak geplaatst door Van Marum Installateurs (www.vanmarum.nl).

Laat de zon maar schijnen!
De zonnepanelen zijn geplaatst op het zuiden, zodat ze extra veel zon kunnen vangen. Alle energie die wordt opgewekt door de zon, wordt rechtstreeks teruggezet op het energienet. Hiermee  verminderen wij onze energiekosten en sparen wij het milieu. Elektriciteit die wordt opgewekt door zonnepanelen, belast het milieu veel minder dan elektriciteit uit fossiele brandstoffen.

Uitzendplaats blaast social media nieuw leven in

Social media-pagina's van Uitzendplaats zijn vernieuwd.

De social media-pagina’s van Uitzendplaats zijn vernieuwd. Via onze Facebookpagina, Google+, LinkedIn, Twitter blijft u op de hoogte van acties, branchegerelateerd nieuws, wijzigingen en andere leuke nieuwtjes over en door Uitzendplaats.